Accidente rutiere

0

 

În noaptea de 04/05 august 2011, în jurul orei 00.10, pe str. Biruintei, din comuna Gherăesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Iosif, de 20 de ani, din comuna Cordun, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DC 51 C, în localitatea Gherăesti, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers către stânga si a acrosat un moped, condus pe aceeasi directie de mers de către R. Eremia, de 24 de ani, din comuna Cordun, judetul Neamt care se încadrase la axul drumului, pentru a efectua viraj stânga pe str. Fundătura Irisilor. În urma impactului, mopedul a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat în santul de pe partea stângă a directiei de mers, unde a intrat în coliziune cu un podet din beton. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a suferit un traumatism craniano – cerebral cu pierderea cunostintei, politraumatisme, traumatism cot drept, traumatism genunchi stâng, contuzii toracico – abdominale. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat, în jurul orei 02.30, de politistii Biroului Rutier Roman, la domiciliul său din comuna Cordun. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***


În ziua de 4 august, în jurul orei 13.30, pe DN 15, în localitatea Viisoara, comuna Alexandru cel Bun, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea a trei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Vasile, de 31 de ani, din Piatra Neamt, conducea o autoutilitară, pe DN 15, în localitatea Viisoara, s-a angajat în depăsirea unei coloane de vehicule care circulau în aceeasi directie, moment în care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de H. Hans, în vârstă de 66 de ani, cetătean german. Din accident a rezultat rănirea gravă a cetăteanului german, care a suferit o fractură maleolă picior stâng si o fractură tibie, rănirea gravă a unei pasagere din

acelasi autovehicul H. Despina, de 60 de ani, din comuna Tarcău, judetul Neamt, care a suferit fracturi costale stânga C8- C9, si rănirea usoară a lui P. Vasile care a suferit excoriatii mâna stângă si genunchi stâng. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

***

În ziua de 4 august, în jurul orei 13.25, pe DN 15 D, în afara localitătii Dulcesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Denis, de 22 de ani, cetătean moldovean, conducea un autoturism, pe DN 15 D, în afara localitătii Dulcesti, pe un sector de drum în aliniament, din cauza oboselii a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă si ajuns pe acostament a intrat în coliziune cu un autoturism, oprit regulamentar în afara părtii carosabile, si în care se găsea conducătoarea auto H. Larisa, de 21 de ani, din Roman. Din accident a rezultat rănirea usoară a lui H. Larisa, care a suferit un traumatism coloană cervicală. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***


În dimineata de 4 august 2011, în jurul orei 08.40, la intersectia str. Unirii cu str. Ardeluta, din Piatra Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Stelian, de 44 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism pe str. Unirii, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de P. Radu, pe str. Ardeluta si a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în altul care era parcat.

Din accident a rezultat rănirea usoară a unui pasager din primul autoturism, un minor, în vârstă de 14 ani, din Piatra Neamt, care a suferit o contuzie umăr stâng. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate