ATENȚIE! Lucrări la magistrală în Piatra-Neamț. Apa poate fi întreruptă timp de cel puțin 24 de ore

1

Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei, programată în data de 15.03.2023, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în perioada 15.03.2023, ora 08.30 – 16.03.2023, ora 07.30 în Municipiul Piatra-Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii din Municipiul Piatra-Neamț cu excepția Spitalului Județean Neamț, a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța și a localităților Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov (cu satele Slobozia și Chintinici), Traian și Zănești.

Deși terminarea lucrărilor este estimată a se realiza în data de 16.03.2023, în jurul orei 07.30, având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate din Municipiul Piatra-Neamț, se va realiza în data de 16.03.2023 începând cu ora 24.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

transmite Apa Serv

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ferenț Constanța spune

    Nu cred ceva neapărat, nici acum (14-03-2023), apa de la robinet, nu are presiune pe strada Aleea Tineretului. Să cred că începând cu data de 17-03-2023, o să stau mai puțin de cinci minute lângă robinet, pentru doi litri de apă? Nu cred, de-o vreme, aproximativ doi ani, nu mai știu ce înseamnă să curgă apa la robinet, cu suficientă presiune. Plătesc întotdeauna factura, uneori anticipat, nu știu ce, nu pot intra în casa de apă, cu de sunt contoarele, dar plătesc. Asta e, de ce să mă supăr, se poate mai bine de atât?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate