Atentie la persoanele necunoscute!

0

Politistii Sectiei nr. 8 Politie Rurala Români efectueaza cercetari în vederea identificarii a patru persoane, care, prin distragerea atentiei, au sustras 700 de lei, din locuinta unei femei în vârsta de 78 de ani, din comuna Români, judetul Neamt. În ziua de 13 iulie, în jurul orei 15.30, trei barbati si o femeie s-au prezentat la locuinta femeii în vârsta de 78 de ani si i-au oferit spre vânzare 3 pilote, ambalate în folie de plastic, contra sumei de 100 lei.

În momentul în care femeia a mers si a luat banii sa plateasca, unul dintre barbati a urmarit-o si a vazut ca a luat banii de sub un covor. Ulterior, cei patru i-au distras atentia partii vatamate, cerându-i niste oua, una dintre persoane a intrat în casa si a sustras suma de 700 lei, care se afla într-un portofel sub covor. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, politistii continuând cercetarile în vederea identificarii autorilor. Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infractiune, politistii va sfatuiesc:

 – nu permiteti accesul în locuinta sau în curte unor persoane necunoscute care va ofera spre vânzare bunuri la pret de „chilipir”

– daca ati permis accesul în casa unor persoane necunoscute nu dezvaluiti locul unde va tineti banii

– tineti sub observatie, în permanenta, persoanele carora le-ati permis accesul în locuinta

– nu va lasati „pacaliti”, sub diferite pretexte, pentru a lasa nesupravegheate persoanele necunoscute ce au intrat în domiciliul dumneavoastra

 – retineti cât mai mult din semnalmentele persoanelor respective si apelati 112, imediat, daca ati fost victima unei infractiuni.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate