Atentie la mesajele telefonice care va anunta ca ati castigat un mare premiu

0

Dupa cum stiti, Romania este o pepiniera de tepari si in fiecare zi cate unul mai scoate capul si se gandeste pe cine si cum sa mai escrocheze. In ultima perioada s-au inmultit foarte tare tepele care se dau prin intermediul telefoanelor mobile de diversi cretini mai mult sau mai putin prosti.
Principala metoda de inselare este prin trimiterea unui mesaj care va anunta ca ati castigat o fabuloasa suma de mii de euro si pentru a intra in posesia sumei trebuie sa depuneti banii necesari deschiderii contului. Cum ati depus banii teapa este incheiata si nimeni nu va mai raspunde la numarul de telefon de unde ati fost pacaliti.
In urma cu ceva timp un asemenea tepar a facut greseala sa trimita un mesaj pe telefonul sotiei mele si am profitat de ocazie pentru a inregistra convorbirea si a o expune public sa vedeti ca totusi acesti tepari isi invata bine lectiile, au un oarece debit verbal si stiu sa va capteze interesul. Din pacate eu am dat peste un exemplar care era incepator si se incurca prea mult in detalii desi se vedea ca studiase textul si il spusese de multe ori dar nivelul de inteligenta si cultura nu prea il ajuta …. saracul.
Dupa ce l-am lasat sa isi raceasca gura de pomana cu mine ca sa inregistrez povestile lui sa le dau publice, am incercat sa-i dau cateva sfaturi despre ce ar trebui sa faca sa se perfectioneze, dar se pare ca socul produs in creierul lui mic a fost prea mare pentru a putea sustine continuarea convorbirii …..
Convorbirea este expusa in doua parti deoarece teparul ma pus sa formez nu stiu ce numere la telefon si am oprit accidental inregistrarea.
{Advanced Flash Components (www.afcomponents.com)}
{Advanced Flash Components (www.afcomponents.com)}

Paziti-va de astfel de premii miraculoase ….. De regula, banii se obtin prin munca.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate