Atenție, înșelăciune în parcarea unui supermarket din Piatra-Neamț: un bărbat strângea donații în numele unei asociații umanitare

1

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Neamț au acționat pe linia prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.

Cu această ocazie, în parcarea unui supermarket din Piatra-Neamț, polițiștii au identificat un bărbat, de 45 de ani, din Săvinești, care sub pretextul că este membru al unei asociații umanitare ar fi încercat să inducă în eroare mai multe persoane în scopul de a obține de la aceștia sume de bani.

Asupra acestuia, polițiștii au identificat suma de 1.183 lei, un chitanțier precum și documente, în baza cărora acesta solicita donații din partea cetățenilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, suma de bani și documentele identificate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dan spune

    Să. spun ce cred?
    Spun că Piatra- Neamț sau mai bine zis tot județul, a ajuns o…. cloacă de ” gunoaie” umane! Trebuie” dezinfectat”….radical!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate