Atelier deschis de arte plastice la Librăriile Bibliopolis – Casa Cărţii

0

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ organizează vineri, 29 noiembrie, de la ora 16.00, un nou atelier deschis de arte plastice la Librăriile Bibliopolis – Casa Cărţii. Clasa de pictură coordonată de prof. Radu Macavei la Şcoala Populară de Arte organizează, de această dată, un atelier de modelaj din plastilină de tip I-Clay. Aceasta este o plastilină mai specială, care se întăreşte după modelare, astfel încât toate produsele realizate de copii pot deveni, ulterior, adevărate jucării. Tema atelierului este „Tablouri 3D cu plastilina Amos Iclay”.
Acesta este cel de-al doilea atelier de acest tip după cel organizat de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ în aceeaşi locaţie, pe 1 noiembrie 2013, atunci când, deopotrivă, copii şi adulţi au dat culoare jucăriilor din lemn.
Pe lângă faptul că pune în valoare talentul şi creativitatea copiilor, proiectul are ca scop utilizarea educaţiei ca joc, o modalitate care permite copiilor să-şi exersese capacitatea de a relaţiona, de a se integra în mediul social, independenţa, curiozitatea, spiritul de observaţie, memoria, atenţia sau gândirea critică.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate