Atelier de creație vestimentară pentru păpuși, la Biblioteca Județeană

0

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un atelier de creație vestimentară pentru păpuși, destinat copiilor cu vârsta de cel puțin 9 ani. Atelierul este coordonat de Maria Tamaș și se va desfășura vinerea, de la ora 15:30 până la ora 17:00, în perioada 22 septembrie – 3 noiembrie 2023, în Sala Info-Club 2.

Copiii sunt așteptați cu păpușile proprii, de preferință mai mici, pentru a nu impune consumuri mari de materiale textile. Cei care doresc să confecționeze vestimentații pentru păpuși mai mari, pot veni și cu materialul textil propriu.

Participanții vor avea la dispoziție, pentru consultare, fondul de carte specializat al bibliotecii.

Înscrierile se fac, pentru fiecare ședință, la Secția de carte pentru copii & Ludoteca „Ion Creangă“. Grupa va fi de maximum 10 copii.

Participarea este gratuită.

Maria Tamaș are o colaborare îndelungată cu Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț. Cea mai recentă manifestare a fost expoziția „Arădeanca și păpușile copilăriei“, cu exponate din colecțiile particulare Maria Tamaș și Iulian Gorea, care a avut vernisajul, miercuri, 31 mai.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate