Astrologul Ioan Burculeț și Răzvan Cuc – Un dialog care trebuie urmărit. Despre idei preconcepute și adevărul care schimbă opinii

0


Jurnalistul Robert Iosub i-a avut ca invitați la un dialog pe astrologul „John” Ioan Burculeț, licențiat în psihologie, și candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD-PPU la Primăria Piatra-Neamț, Răzvan Cuc.

Este un dialog care trebuie urmărit în totalitate, deoarece demontează rațional fenomenul ideilor preconcepute „de turmă” care pot influența negativ și pe nedrept percepția noastră despre un om și, implicit, modul în care noi facem alegeri.

Vă recomandăm să urmăriți cu atenție această discuție, deoarece veți ajunge la final să vă puneți măcar întrebarea „Dar dacă gura târgului nu are dreptate?”.

E un moment în care comunitatea pietreană poate lua o decizie bună pentru dezvoltare prin renunțarea la prejudecăți și prin a face alegeri cu propria minte și propria inimă.

Haideți să judecăm oamenii după fapte, față în față, nu după ceea ce lansează alții, manipulator, în spații publice.

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate