Asociația „Lupii Albi” din Piatra-Neamț a câștigat „Cupa Hășmașul Mare”

1

În data de 28 iulie 2017, în comuna Dămuc, judeţul Neamţ s‑a desfăşurat evenimentul sportiv „Cupa Hăşmaşul Mare” organizat de către Primăria Dămuc în parteneriat cu Asociaţia culturală „Eu cred”.

Pentru iniţierea şi desfăşurarea acestui eveniment s‑a alocat suma de 8000 lei.

Turneul s‑a desfăşurat la Baza Sportivă Şugău şi au participat şase echipe: Lunca de Jos, localitatea Cârţa şi oraşul Gheorgheni cu o echipă de băieţi şi una de fete, din Piatra-Neamţ a participat Asociaţia de întrajutorare „Lupii Albi”, iar de la Dămuc Asociaţia sportivă „Hăşmaşul Mare”.

Competiţia a fost câştigată de Asociaţia de întrajutorare „Lupii Albi” din Piatra-Neamţ, locul II a fost obţinut de echipa din localitatea Cârţa din judeţul Harghita, iar locul III de Asociaţia sportivă „Hăşmaşul Mare”.

La acest turneu au participat şi foşti fotbalişti de la echipa „Cimentul Bicaz”, foşti colegi ai primarului Anton Covasan.

A şasea ediţie a „Cupei Hăşmaşul Mare” a fost un succes, timpul frumos i‑a ajutat pe competitori, aceştia s‑au bucurat de o organizare perfectă, de aceea au adus mulţumiri, în special primarului comunei Dămuc care la sfârşitul evenimentului a adunat toţi participanţii la o masă copioasă în aer liber.

Sursa: ZiarBicaz.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Silvioara spune

    Ce fel de concurs? De orientare…sau ce?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate