Asfaltare în bătaie de joc pe B-dul Dacia. Cine semnează pentru asfaltarea aceasta riscă să i se impute banii

0

Primăria Piatra-Neamț a anunțat că vrea să asfalteze strada B-dul Dacia. Deoarece consilierii locali nu par a fi interesați, iar cei din primărie semnează orice cu ochii închiși, le atragem atenția, lor și instituțiilor care controlează cum se cheltuie banii publici, că nu este corect ceea ce fac.

Sub B-dul Dacia sunt două conducte de dimensiuni 100 și 150, montate în 1983 și 1982, conducte care au durata de viață expirată. Să asfaltezi o stradă ca apoi să o spargi pentru intervenții la conductele expirate și ruginite este o bătaie de joc la adresa pietrenilor.

Pană acum așa s-a făcut în tot orașul. S-a asfaltat ca să aibă cu ce să se pozeze politicienii și apoi s-a spart asfaltul ca să se repare conductele ce trebuiau schimbate de mult timp. Cineva trebuie sa-i oprească din a-și mai bate joc de banii pietrenilor. Vom urmări această lucrare și dacă se va asfalta după care se va sparge asfaltul vom cere instituțiilor abilitate să impute banii dați pe lucrare celor care au semnat pentru ea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate