Arsene și Cuc modernizează împreună Perla Moldovei – Piatra-Neamț

1

Președintele PSD Neamț, respectiv președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, s-a declarat încântat de posibila colaborare cu Răzvan Cuc la Piatra-Neamț dacă localnicii îi vor acorda acestuia din urmă votul de încredere pentru fotoliul de primar.

Sunt bucuros că a acceptat această provocare deoarece este un tânăr muncitor, ambițios și capabil care a demonstrat în perioada cât a fost Ministru al Transporturilor că poate gestiona investiții de mare anvergură și că este un iubitor al Ținutului Neamțului.

Împreună, am reușit să implementăm multe proiecte aici, în Neamț, iar acum, ne dorim să transformăm Municipiul Piatra Neamț într-un oraș european, modern și prosper, un oraș care să își recapete strălucirea din trecut, când a fost denumit Perla Moldovei!

Am încredere că Răzvan Cuc poate fi de care orașul Piatra Neamț are nevoie, un primar pentru dezvoltare, pentru viitorul acestei comunități de oameni minunați!”, a declarat Ionel Arsene.

Răzvan Cuc, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, se declară un om de echipă care lasă faptele să vorbească de la sine.

Citește și Răzvan Cuc, candidatul PSD la Primăria Piatra-Neamț

„Voi face echipă cu actualul președintele al Consiliului Județean, Ionel Arsene. Împreună vom transforma Piatra-Neamț într-un oraș prosper, unde drepturile cetățenilor vor fi respectate, un oraș dezvoltat, un oraș european, așa cum merită această comunitate. Alături de viitoarea echipă de consilieri locali am pus la punct un program de guvernare locală pe care vi-l voi prezenta în curând.

Am intrat în această cursă cu bună credință și nu pentru a candida împotriva cuiva. Consider că munca în echipă este în beneficiul cetățenilor. Așa că voi candida PENTRU cetățeni, PENTRU Piatra Neamț.

Îmi asum un mandat în care să începem să construim un oraș modern, prosper, cu locuri de muncă. Un oraș la care visăm cu toții! Îl construim împreună.”, a declarat Răzvan Cuc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    Singura noastra scapare de a iesi din anonimatul in care suntem este turismul. Pentru acest lucru ne trebuie infrastructura si localitati cu retele de utilitati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate