Aroganță incredibilă! Mesajul președintelui PNL, pardon, președintelui României despre cum să se voteze pe 6 Decembrie

3
„Arcul de Triumf al meu” / FOTO: presidency.ro

Așa cum ne-a obișnuit, președintele României, Klaus Iohannis, este în campanie electorală pentru PNL, lucru interzis de Constituția României, și în plină vânătoare de vrăjitoare, pardon, pesediști. Deși ceea ce se întâmplă este anticonstituțional din partea unui președinte de stat, care ar trebui să fie un mediator, nicidecum un jucător, Klaus Iohannis își justifică poziția prin dreptul la opinie. Bănuim că atâția ani nu i-au ajuns să accepte ideea că este președintele României, nu un simplu cetățean cu drept la opinii. Sau poate încă se documentează…

Ca și președinte al României mă simt chemat să am opinii, să emit opinii în toate chestiunile care privesc România sau viața românilor sau felul în care funcționează instituțiile publice. Președintele României nu poate fi cenzurat politic și indiferent că le place pesediștilor sau nu, cred că voi face în continuare evaluări și referiri care au o relevanță pentru români. Sunt convins că PSD s-a supărat foarte tare că aseară am fost foarte franc și am spus lucrurilor pe nume – PSD a guvernat foarte prost,” a declarat Iohannis într-o conferință de presă. 

Conform președintelui României (cei cu cel puțin 2 clase putem citi și printre rânduri), românii au de ales doar între PNL și PNL, deoarece PSD „și-a bătut joc”. Aflăm de la șeful statului că în România, pilonii democrației stau doar într-o singură opțiune la alegeri, pentru a crea, desigur, „parlamentul meu”.

Noi vă spunem că la alegerile parlamentare din 6 decembrie aveți dreptul să alegeți liber și neinfluențați de nimeni pe cine doriți, pe cine vă reprezintă, în cine aveți încredere. Pe liste sunt candidați din foarte multe partide, poate unele mai mici, dar cu oameni noi și curați. Sunt și candidați independenți. Sunt și oameni vechi. Sunt nenumărate opțiuni pe care le puteți alege, așa cum vă dictează conștiința, nu șeful statului.

Pe 6 decembrie, mergeți la alegeri să aveți parlamentul VOSTRU, mergem să avem parlamentul NOSTRU, al românilor, nu al lui Klaus Iohannis. Asta înseamnă democrația!

După ce a confiscat până și Arcul de Triumf de 1 Decembrie, nu-l lăsați să vă confiște și libertatea de gândire pe 6 decembrie. Nu permiteți ca democrația, câștigată cu sânge în 1989, să fie confiscată!

Constituția e sfântă! Țara asta, așa cum e, e sfântă! Nu e a unui singur om, e a NOASTRĂ!

Iată ce a declarat astăzi PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, pe facebook:

„Dragi români, alegerile se câștigă la urne, prin vot, nu se câștigă în sondaje, chiar dacă în ultimele zile tot mai des auzim că este dat câștigător Partidul Național Liberal, ceea ce este un lucru bun. Așadar, vă rog să mergeți şi să votați! Este extrem de important. Aţi fost alături de mine la referendumul din 2019 şi am reușit să oprim ciopârțirea legilor justiției. Aţi fost alături de mine și la alegerile prezidențiale. Așadar, mergeți la vot, ca să nu pățim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezență scăzută, a câștigat PSD şi a urmat coșmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiție, şi-a bătut joc de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim! Aţi fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală!”, a declarat pe facebook Klaus Iohannis.

Oameni buni, gândiți liber!

dolinex
3 Comentarii
 1. Marius spune

  Eu am sa votez USR-PLUS, partidul asta neo-marxist, sorosist, anti familie, al serviciilor, etc. , asa cum il numesc cei ca Basescu, Catena 3, etc, etc. De fapt asa se exprima TOATE partidele vechi la adresa USR-PLUS-ului. Serios ca ei, aceeasi care se invart de 30 de ani!!!! la butoane, sa ne dea noua sfaturi??? Niciodata nu voi mai vota partide vechi!

 2. VLAD spune

  ,,Klaus Iohannis, o să conducă singur România dar, pentru că nu poate să facă toate lucrurile chiar singur-singurel, va avea nevoie de nişte ajutoare: adică nişte parlamentari, de la Guvern de câteva zeci, de prin servicii, nişte ofiţerime de vârf, nişte generali, ceva de prin armată iarăşi, că dă bine şi cam atât. Deci domnul Iohannis v-a arătat cum va fi condusă România de acum încolo: de către un om cu ajutorul unor reprezentanţi din nişte instituţii importante, de la Parlament şi până la servicii secrete şi armată”,

 3. nelu spune

  De ce nu-l dați jos ? !!! El ignora cu buna știința (cu rea voință) constituția și legile aceste tari, în afara de aroganta-i și planitudinea specifica a discursurilor.
  Ce-ar fi dacă și noi am face niște demersuri de nesupunere civica ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate