”Arheologii municipali” au descoperit rigolele de la strada Fermelor

5

canal-scurgere-fermelor rigole-fermelor

Nominalizate în proiect, construite la momentul execuției, rigolele de la strada Fermelor, plătite cu bani frumoși, nu se regăseau la fața locului.
După îndelungi căutări ”arheologii municipali” au descoperit rigolele îngropate sub pământ. Desigur că nimeni nu este vinovat de toată această bătaie de joc pentru care probabil acum se cheltuiesc alți bani pentru a deveni utilizabile.
Doar la Piatra Neamț e posibil să îngropi o lucrare de infrastructură nou nouță și să o dezgropi după ani de zile …

L.L.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. dan spune

  Consider ca rigolele nu-si au locul intr-un municipiu resedinta de judet. Ele sunt specifice in localitatile rurale, acolo unde nu exista canalizare moderna specifica, pentru preluarea pluvialului. Aceste rigole trebuie scoase si introdus sistemul modern de colectare a apelor prin canalizare. In felul acesta vom avea si posibilitatea de a largi drumul care deja mi se pare mic ca latime la traficul care este. Sper ca cineva cu capul pe umeri, sa analizeze situatia la rece, si sa mai lase „procedurile” , ca nu ajunge nicaieri cu ele. Interesul cetateanului , si al orasului trebuie sa primeze. Asa ca o paranteza, acuma parca arata mai urat soseaua, plus ca asteptam primii soferi care vor face cunostinta cu rigolile.

 2. Stefan spune

  Strada a fost distrusa imediat dupa ce a fost asfaltata, din cauza lucrarilor din cadrul „”maretului proiect”” Apa -serv.””Mintile luminate”” de la proiectarea si coordonarea lucrarilor nu au fost in stare sa faca traseele de canalizare in afara carosabilului, desi era vorba de lucrari noi, nu de la inlocuirea conductelor vechi ca pe varianta!

  1. robocop spune

   Si de ce nu te-ai oferit tu geniu pustiu sa le arati cum se proiecteaza ? Esti vinovat in aceeasi masura deci .

 3. dan spune

  Prin readucerea la lumina a acestor vestigii considerate pierdute pe vecie, soferii municipiului au pierdut orice speranta de largire a soselei care pe zi ce trece devine tot mai neincapatoare pentru traficul tot mai aglomerat. Dupa cum bine reiese din pozele postate, daca s-ar fi asfaltat pana in bordura, mai iesea de vreo jumatate de banda. Acuma nu prea mai ai ce sa mai faci, dar daca stai stramb si sa judeci drept, ne intrebam oare ce era de facut mai bine?

 4. FLORIN spune

  Oricum, strada Fermelor a fost distrusa de Pinalti cu ajutorul prietenului sau in ale furaciunilor …anume Paleu-Energoterm .Toata lumea stie ca e un dezastru acea strada…a fost taiata placa de beton iar apoi s-a pus asfalt peste pamint.

  Aceeasi reteta s-a folosit si la centura orasului spre Gara pina la iesirea spre Bacau/Dedeman

  Totul a fost DISTRUS.

  Rigolele sunt ultima problema pentru ca oricum apa nu poate ajunge la ele….

  A facut Parchetul vreo ancheta cu procurorii lui peste prajit?

  NU

  Asa cum tot spun,pina cind nu vor veni de la Bucuresti cei de la DNA pentru a curata Parchetul Neamt de mizeria care pute de ani de zile, nu se va intimpla NIMIC.

  Trebuie sa intelegem ca Justitia in Neamt e COMPROMISA si ca nu poate face NIMIC.

  Oamenii de NIMIC care populeaza in prezent aceste institutii duc o lupta continua impotriva cetatenilor onesti…insa vremea socotelilor va veni…trebuie sa avem rabdare…sunt 7000 de dosare in lucru la DNA..vreo 200 sunt sigur din Piatra…inclusiv cu multe tonomate de la Parchet/Tribunal

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate