50% din mormintele din cimitirul Borzogheanu sunt neocupate

1

50% din mormintele din cimitirul Borzogheanu din Piatra Neamț sunt neocupate.  Mai precis, este vorba de locuri de veci luate de familii din timp sau de speculcimitir-piatra-neamtanții care le vând cu peste 100 de milioane bucata.
Deși legea nu permite revânzarea locurilor de veci, la Piatra Neamț există o întreagă ”industrie” care se desfășoară la vedere cu anunțuri în presa locală și chiar cu vânzări prin notariate atunci când locul de veci are deja construit un cavou.
Cât va mai dura această speculă cu morminte? Până când municipalitatea va amenaja destule cimitire care să satisfacă nevoia de locuri de înhumare și poate nici atunci fenomenul nu va dispărea, fiind unii interesați și de priveliștea pe care o au post-mortem.

L.L.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Lolita spune

    Aista-i investiment pi termen lung. Afacere buna din zona de influenta a lui fostu primar conduce convertirea locurilor de veci reci in banii gheata tot la fel de reci. Locuri sint destule dar trebuie sa te jupuiasca si pe ultimul drum c-asa-i in tenis.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate