Arestat preventiv după ce a distrus ușa locuinței și a intrat peste soție

0

La data de 4 decembrie 2018., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au prezentat un bărbat,  de 40 de ani, din Dumbrava Roşie, Judecătoriei Piatra-Neamţ,  care a dispus faţă de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti. Poliţiştii l-au reintrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

La data de 3 decembrie 2018, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie cu privire la faptul că soţul acesteia, în vârstă de 40 de ani a încălcat obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 3 decembrie 2018, în jurul orei 16:00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi distrus uşa de acces în locuinţa ce aparţine soţiei sale şi ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că acesta este cercetat în mai multe cauze pentru comiterea unor infracţiuni similare.

De asemenea, la data de 13.11.2018,  bărbatul a mai fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul comiterii aceleiaşi infracţiuni, ulterior, faţă de acesta, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate