Arestat pentru omor calificat

0

În data de 20 octombrie 2010, Serviciul de Medicină Legală Neamţ a sesizat
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ despre faptul că în urma efectuării necropsiei lui P. Dumitru, de 42 de ani, din comuna Costisa, s-a stabilit că moartea acestuia a fost violentă si s-a datorat asfixiei mecanice prin sugrumare. În fapt, în data de 20 octombrie, în jurul orei 09.00, Postul de Poliţie Costisa a fost sesizat, prin 112, de P. Neculai, de 52 de ani, din comuna Pipirig,  fără forme legale în comuna Costisa, despre faptul că l-a găsit decedat în locuinţa sa pe fratele său P. Dumitru. Poliţistii s-au deplasat la faţa locului, iar la examinarea sumară a cadavrului au identificat echimoze la nivelul buzei si excoriaţii frontale dreapta. În cauză a fost întocmit un dosar de moarte suspectă, luându-se măsura transportării cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei decesului.
Echipa de cercetare, formată din poliţisti si procurorul criminalist din cadrul
Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, a stabilit că în perioada 18 – 20 octombrie a.c., între P. Dumitru si P. Neculai a avut loc un conflict spontan, în urma căruia P. Neculai si-a lovit fratele si l-a sugrumat, provocându-i leziuni ce au dus la deces.
P. Neculai a fost reţinut de procuror, pe bază de ordonanţă de reţinere pe o
perioadă de 24 de ore si a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare
preventivă.
Instanţa a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate