Arestat pentru comiterea infractiunii de furt calificat

0

În ziua de 8 august a.c., politistii Sectiei nr. 1 Politie Rurală Borlesti s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în ziua de 05 august 2012, L. Ionel, de 31 de ani si B. Cornel, de 34 de ani, ambii din comuna Tazlău, judetul Neamt, au sustras din punctul de lucru de la o sondă de extractie a petrolului, din comuna Tazlău, un reductor de sondă si sasiul pe care se afla acesta, bunuri pe care le-au transportat în satul Tazlău si le-au vândut unei persoane, contra sumei de 260 lei. În urma cercetărilor efectuate politistii au găsit bunurile sustrase, acestea urmând a fi restituite părtii vătămate.

L. Ionel a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Instanta a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. B. Cornel este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate