APEL UMANITAR! – Tristete intr-o inima mare de copil

0

Ma numesc Niculae Cristina si locuiesc in orasul Buhusi, str. Libertatii, nr.88. In urma cu 7 ani si ceva, mai precis pe 20 noiembrie 2002, am nascut cel de-al doilea copil, Vlad Benone Cristian. A fost o nastere grea, dupa multe ore de travaliu. Trebuia ca doctorita sa imi faca operatie de cezariana, dar neavand banii necesari, m-a lasat sa nasc normal. Orele au fost lungi si chinuitoare, copilul a depus efort pentru a se naste si inima s-a deformat.

Diagnosticul a fost pus: malformatie congenitala de cord cu şunt stanga spre dreapta, defect septal interventricular, suflu sistolic, cord marit. Si parca nu ar fi fost de ajuns,copilul a inceput sa faca convulsii de la 8 luni, stridor laringian. Cand a implinit 2 ani am fost la Iasi, iar doctorii mi-au spus ca nu traieste nici pana la 3 ani. Doctorita Olinic de la Bacau mi-a spus ca fara operatie copilul nu are nici o sansa.

Acum Nony are 7 ani si  jumatate, mananca cu ajutorul linguritei, se ajuta singur de patut si se ridica in picioare. Toate astea cu voia lui Dumnezeu. Nony a fost trimis de anul trecut la Clinica din Tg. Mures, dar nu am avut posibilitati materiale si financiare sa ajung cu el acolo. Eu am 3 copii: fata cea mare are 12 ani si este eleva in clasa 5-a, iar cel mai mic are 4 ani.Fata cea mare, Mihaela, are note bune la invatatura si pot spune ca este a doua mama pentru fratii ei. Si-a uitat de mult rolul de copil care se mai joaca cu jucarii. Acum are grija de fratii ei mai mici. Cand nu sunt langa ei ea este aceea care are grija de ei.

In speranta ca sunt oameni care vor sa ma ajute am deschis un cont la BANCA TRANSILVANIA
TITULAR CONT-NICULAE CRISTINA
COD IBAN-RON:RO53BTRL00401201N86075XX
-EURO:RO28BTRL00404201N86075XX……SWIFT:BTRLRO22BCA
NR.TELEFON-0752656783

VA MULTUMESC!

Niculae Cristina

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate