A inceput elucidarea misterelor rutiere din Piatra Neamt

2

In data de 25-06.2010 publicam un articol prin care atrageam atentia ca avem singura intersectie cu sens giratoriu din lume in care nu ai voie sa virezi la stanga, fapt care forta limitele logicii, limbii romane si ale codului rutier.
Astazi am observat ca cineva s-a sesizat de penibilul situatiei si a remediat anomalia. Nu intelegem de ce a durat 5 luni pentru a fi trasate 3 dungi de un metru pe sosea, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. marian spune

    poate reusesti sa faci ceva sa opreasca naibii semaforul de la orion.de cand l-au pornit idiotii sunt cozi imense si trafi de bucuresti.
    idioti!

  2. Teo spune

    Pana au aflat de problema, pana au facut constatare la fata locului, pana au intrebat sefii daca le da „verde” pentru rectificare, pana au achizitionat vopsea si penson, pana au gasit pe cineva disponibil sa faca asta, pana au avut parte de o zi fara ploiae, ca sa se usuce vopseaua…. se ajunge la cinci luni? 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate