APEL UMANITAR: O boală congenitală a imobilizat-o. 10.000 de euro pentru operație

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a preluat un nou caz. Este vorba despre Cristea Mariana, din Piatra-Neamț, o persoană cu handicap care are nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare. Costurile se ridică la 10.000 euro.

„Împreună vom reuși să mai redăm o viață, o speranță. Chiar dacă sunt din ce în ce mai multe cazuri și mai grele, nu putem spune nu. Ne dorim să fim sprijin real pentru toți cei care ne solicită ajutorul. Împreună cu voi, oameni buni, vom reuși. Dumnezeu face minuni pentru fiecare, manifestându-și iubirea pentru cel căzut, prin noi. Toți, uniți, reușim.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger.

Iată mai jos apelul:

Mă numesc Cristea Mariana, am 47 de ani si sufar de DISPLAZIE CONGENITALA la nivelul ambelor articulatii COXOFEMURALE cu modificari degenerative COXARTROZICE SEVERE DIN NASTERE. Am fost la mai multi medici ortopezi care nu mi-au dat nicio sansa, ajungand in imposibilitatea de a mai merge.

După multe cautari, am gasit un profesor medic care urmeaza a ma opera pentru a-mi reconstitui soldul, protezare, cat si lungirea piciorului cu 9 cm la care mai am încă 18 operatii , pentru care imi sunt necesari 10.000 € de care nu dispun.

In conditiile cu handicap in care ma aflu, iar sotul meu fiind pensionat pe caz de boala, nu pot face un împrumut bancar, drept pentru care fac acest apel umanitar pentru cei care doresc sa ma ajute financiar.

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta in privat la numarul 0747515584.

Cei care vor sa ma ajute o pot face donand in contul deschis la BANCA TRANSILVANIA (RON ): RO73BTRLRONCRT0143317201 – Cristea Mariana.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate