Apel la solidaritate. O familie cu 6 copii a rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă

0

Prin apel la 112, astăzi, 26 ianuarie, în jurul orei 14:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Sagna, din cauza unui coș de fum. (click aici pentru articol)

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul casei. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, însă o familie cu 6 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, a rămas fără adăpost, în plină iarnă.

FOTO: ISU NEAMȚ

La scurt timp după aflarea veștii, Parohia Înălțarea Domnului – Sagna, prin vocea parohului Pr. Francisc Fărcășel, a făcut un apel către toți cei care ar putea sprijini această familie.

Reprezentantul parohiei ne-a declarat că s-a găsit o soluție de găzduire temporară a familiei, însă locuința va trebui construită de la zero, iar toată agoniseala lor a fost mistuită de flăcări.

Din fericire, există deja semnale puternice de implicare din partea comunității, enoriașilor și oamenilor de afaceri. În zilele următoare se va stabili un plan de acțiune pentru ca familia afectată de această nenorocire să beneficieze cât mai curând de o nouă locuință și de cele necesare traiului zilnic. Orice ajutor este binevenit, prin urmare puteți contacta Parohia Înălțarea Domnului – Sagna dacă doriți să oferiți un sprijin.

Cred, fiecare dintre noi prețuim acel loc pe care îl numim ACASĂ…Pentru familia Blaj și cei 6 copii, pentru o perioadă, cuvântul ACASĂ va fi un loc trist, care provoacă teamă, după incendiul din această după-amiază…

Vă invit să facem o mică renunțare ca ei să se poată întoarce cât mai curând ACASĂ! Ei sunt bine, însă din casă au putut salva puține lucruri și, mai ales, casa trebuie construită de la zero.

Cei cu inima bună mă pot contacta pe mine, sau direct, familia. Orice ajutor este binevenit și urgent, mai ales că suntem plină iarnă. Dumnezeu să vă răsplătească pe toți! Paroh Pr. Francisc Fărcășel”, se arată în apelul publicat pe pagina de Facebook a parohiei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate