Apa Serv: Probleme cu furnizarea apei potabile în câteva zone din Neamț

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 15.09.2020, între orele 10.00 – 16.00 în Comuna Pipirig.

Vor fi afectati utilizatorii din sat Pipirig de pe străzile David Creangă, Stadionului, Principală, iar din satul Boboieşti utilizatorii de la Staţie până în Zona Dolia.

***

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 15.09.2020, între orele 09.30 – 16.00 în Comuna Dumbrava Roşie.

Vor fi afectati utilizatorii de pe strada Crângului.

***

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 15.09.2020, între orele 11.30 – 16.00 în Comuna Ştefan cel Mare şi Comuna Bodeşti.

Vor fi afectaţi utilizatorii din Comuna Ştefan cel Mare satele Duşeşti, Bordea, Soci, iar din Comuna Bodeşti utilizatorii din satul Corni.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate