Apă cu presiune redusă până la oprire temporară în comuna Bodești și comuna Dobreni

0

Având în vedere intervenția pe care furnizorul de energie electrică o realizează în Comuna Bodești, Compania Județeană APA SERV S A este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută, existând în unele zone și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru utilizatorii din Comuna Bodești și Comuna Dobreni, astăzi 06.10.2022.

Furnizorul de energie electrică estimează reluarea furnizării serviciului de astăzi 06.10.2022 ora 16.00.

Ținând cont de timpul de încărcare pentru refacerea cantității de apă brută în vederea potabilizării și furnizării către utilizatori, reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă se va realiza în parametri optimi în data de 07.10.2021 începând cu ora 09.00.

Mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate