Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

0

SC ALMI LAND SRL, cu sediul în municipiul Roman, str. Victoriei, nr. 14, județul Neamț, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE LOCUINȚĂ COLECTIVĂ D+P+2E ȘI RACORDURI LA UTILITĂȚI, propus a fi amplasat în municipiul Roman, str. Bucovinei, nr. 15, județul Neamț, titular SC ALMI LAND SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamț din Piatra Neamț, P-ța 22 Decembrie nr. 5 în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Data întocmirii: 13.01.2022  

Întocmit,                                                                                                           Titular,

Consilier A.A.A.- A.P.M. Neamț                                                           SC ALMI LAND SRL        

Irina Ganea

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate