Anunț public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „CONSOLIDARE DRUM JUDEȚEAN DJ 155 F, km 12+000 – 32+000, județul Neamț“

0

CONSILIUL JUDEȚEAN  NEAMȚ, titular al proiectului, cu sediul în Piatra Neamț, str. Alexandru cel Bun, nr. 27, județul Neamț, anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț pentru proiectul „CONSOLIDARE DRUM JUDEȚEAN DJ 155 F, km 12+000 – 32+000, județul Neamț“, propus a fi amplasat în județul Neamț, orașul Bicaz-extravilan, comuna Ceahlău-extravilan și intravilan sat Durău, situat în ROSPA0129 Masivul Ceahlău și Parcul Național Ceahlău, în zona de protecție integrală.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț, municipiul  Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie nr. 5, județul Neamț, în zilele de luni – vineri, între orele 8 – 16.00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmnt.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate