Anunț în atenția pensionarilor care își încasează drepturile prin cont bancar

1

Casa Județeană de Pensii Neamț, anunț în atenția pensionarilor care își încasează drepturile de pensie prin cont bancar:

În data de 9 februarie 2023 Casa Județeană de Pensii Neamț a operat ordinele de plată pentru virarea către instituțiile bancare a drepturilor bănești (pensii și/sau alte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special, stabilite și plătite de către C.J.P. Neamț).

În aceste condiții, vă informăm că în cursul după-amiezii zilei de 10 FEBRUARIE 2023, vor fi alimentate, de către bănci, conturile individuale ale clienților beneficiari.

informează Casa Județeană de Pensii Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Asanachescu spune

    Aceste consolidari sant foarte necesare,precum și anveloparea lor în condițiile economiei de energie! Nu înțeleg de ce nu s- a continuat cu ele în acelasi ritm ca în trecut? S-a vrut niște bani de la proprietari? Urat lucru! Atâta timp cât sant suportate din fonduri europene! Sau nu mai sant fonduri europene pentru acest lucru? Cine a luat fondurile europene și la ordinul cui? Sa fie acționat în justiție,chiar dacă ordinul a venit din afara!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate