Anunț important pentru producătorii de mobilă

0

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE NEAMȚ, împreună cu celelalte camere de comerț județene, sprijină demersul Asociației Producătorilor de Mobila din România care în conformitate cu prevederile art.49 din Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publica a statului, aprobat prin HG nr.617/2016, prin Comisia de atestare care funcționează în cadrul Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR) pentru domeniul industriei mobilei, trebuie să stabilească acum pentru anul 2018 necesarul anual estimat de materiale lemnoase, pe specii, sub forma de lemn fasonat, potrivit art. 60 alin. (5) lit g) din Legea 46/2008 – Codul Silvic, republicata, cu modificările ulterioare.
În acest context, Asociația Producătorilor de Mobilă din România, care atestează producătorii din industria mobilei, în baza HG nr.2222 / 18.11.2016 publicata în MO 951 din 25.11.2016, trebuie să centralizeze și să transmită în timp util, necesarul de consum pe specii pentru industria mobilei, pentru anul 2018, Ministerului Apelor și Pădurilor – MAP, respectiv Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.
În baza ultimelor discuții purtate cu noua conducere a Ministerului Apelor și Pădurilor, “Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publica a statului” urmează a se modifica urgent și în aceste condiții este necesar a se comunica cât mai repede, necesarul de consum pentru industria mobilei, pentru anul 2018.
Camera de Comerț și Industrie Neamț, aduce la cunoștința firmelor din acest domeniu faptul că trebuie să se acrediteze ca producători de mobilă și să transmită necesarul de masă lemnoasă pentru anul 2018 până cel târziu pe 25 iulie 2017, astfel încât să beneficieze de aceasta materie primă prin intermediul Romsilva.

Mihai APOPII

Presedinte Camera de Comert si Industrie Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate