ANTON-IOAN MĂZĂRIANU, nominalizat la categoria Antreprenoriat în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni 2020

0

Cetățenii județului Neamț trebuie să își cunoască elitele, să știe cine sunt cei care „răsar“ an de an din mijlocul lor și reușesc să facă din ținutul nostru unul despre care se aude în țară și în străinătate. Ca o datorie față de cei care se implică, față de cei care „strălucesc“ grație muncii asidue și din dorința de a-i cunoaște, membrii Consiliului Consultativ în domeniul Tineretului au inițiat un nou proiect prin care se urmărește identificarea celor mai buni dintre nemțeni, în diverse domenii de activitate: Gala Ambasadorilor Nemțeni.

De aproape șase ani este director general al societății Comes SA Piatra Neamț. Anterior a ocupat funcția de director vânzări externe la aceeași societate, poziție pe care s-a aflat mai bine de cinci ani. A parcurs toate etapele profesionale începând din 2001 când s-a angajat ca agent aprovizionare la o firmă din Iași.

Toată activitatea profesională și-a defășurat-o în domeniul privat acumulând o vastă experiență. 

Este absolvent al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, din Iași, specialitatea Management.

Puteți să îl votați aici (click).

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, menționând faptul că se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. Ponderea votului electronic reprezintă 50% din decizia finală, iar 50% reprezintă decizia juriului.

Puteți vota favoriții o dată la 24 de ore până pe 31 martie 2020.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate