ANSAMBLUL “FLORICICĂ DE LA MUNTE” INVITAT LA “O DATĂ-N VIAŢĂ”

0

Ansamblul FLORICICA DE LA MUNTEAnsamblul folcloric „Floricică de la munte” al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ a fost invitat să participe vineri, 20 martie, la emisiunea „O dată-n viaţă” difuzată în fiecare seară de vineri pe canalul 1 al Televiziunii Române. Artiştii nemţeni au evoluat în această emisiune alături de nume consacrate ale muzicii şi teatrului din România – Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Nicolae Furdui Iancu, Carmen Rădulescu, tenorul Florin Georgescu şi actriţa Daniela Nane. Acompaniaţi de celebra orchestră „Lăutarii” din Chişinău, dirijor Nicolae Botgros, dansatorii Ansamblului „Floricică de la munte” l-au avut ca partener de joc pe tenorul Florin Georgescu, într-o suită oltenească. Alături de Carmen Rădulescu au jucat o suită de Moldova, iar pe actriţa Daniela Nane au însoţit-o într-un joc din zona Sibiului.
Activitatea Ansamblului „Floricică de la munte” nu s-a mărginit doar la ceea ce s-a văzut în direct pe micul ecran. Întreg corpul de dansatori au efectuat câteva repetiţii cu invitaţii emisiunii, pentru a-i obişnui cu paşii, ritmul şi coregrafia dansurilor pe care urmau să le prezinte.
La final, atât Iuliana Tudor, producătorul emisiunii care a ajuns, în al optulea an de difuzare, la sezonul cincisprezece, cât şi etnologul Elise Stan, omul care gândeşte tot ce ţine de zona folclorului în această populară producţie de divertisment a TVR-ului, au avut cuvinte de laudă la adresa membrilor Ansamblului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate