Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, pe scena Târgului de Crăciun de la Neamț

2

Vineri, 16 decembrie, în cadrul programului artistic de la Târgul de Crăciun de la Neamț, pe scena de la Curtea Domnească  a urcat prestigiosul Ansamblu Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.
Ansamblul promovează folclorul autentic, obiceiurile și costumele populare printr-o multitudine de spectacole care ilustrează originalitatea cântului și jocului popular.
Astfel, începând cu ora 18:00, artiştii suceveni au încântat publicul prin autenticitatea costumelor populare purtate, prin coregrafia dansurilor specifice din regiunile: Bucovina, Bihor, Banat, Dobrogea, Vaslui și Ţara Dornelor şi prin orchestrația live (vioară, țambal, acordeon, trompetă etc.)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Samsonivich V. spune

    La Neamt nu e nimeni in stare dupa 1989 sa infiinteze un ansamblu artistic adevarat, Avem un minitaraf jalnic, care nici la nunti nu e bun de luat. Pacat ca niciun conducator de judet Neamt nu a dorit sa faca ceva in acest sens.

  2. xx spune

    Pacat ca public nu prea a fost iar cei ce au avut curaj sa vina au fost fugariti de gerul care se tot intetea.Cred ca ar trebui luat in calcul devansarea ci 1-2 ore a inceperii spectacolelor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate