Angajatii Apa Serv se pregatesc sa ia bataie, fizic vorbind…

2

cainele-in-apa

In comuna Timisesti fostul primar a platit in mod ilegal apa pe care apoi a livrat-o gratuit populatiei, probabil cu sperante electorale, noul primar a dat din umeri iar oamenii au fost extraordinar de suparati deoarece li se promisese ca apa va fi gratuita daca se face pe raza comunei nu stiu ce captare .
Acum Apa Serv este pusa in situatia de a debransa pe cei care nu platesc facturile . Pe partea cealalta, o parte din localnici au lasat la indemana furcile si topoarele asteptand sa vina careva de la compania de apa sa le intre in curte si sa il primeasca cum se cuvine .
Cu o armata de oameni mintiti nu te poti pune si probabil debransarile se vor face din strada dar si acolo nu prea-i vedem bine pe cei de la Apa Serv decat daca vor merge cu jandarmii .
O primire similara credem ca vor avea cei de la Apa Serv si in comuna Ceahlau unde tot in mod ilegal acum apa este gratuita iar cand se va face nu stiu ce receptie la nu stiu ce lucrare , instalatia va fi predata CJN, adica va trebui sa vina Apa Serv sa factureze la oameni. Va inchipuiti ce bucurosi vor fi cei care nu au platit nimic pana acum si deodata incep sa curga facturile.
De ce se pemite sa se ajunga la asemenea situatii si ce fac organele statului ca sa preintampine revoltele populare cu furci si topoare, nu stim, dar este foarte clar ca atunci cand dai acces nelimitat si gratuit la resurse unei comunitati, cand te duci sa incepi sa ceri bani se lasa cu un scandal ce poate degenera imediat.
Daca crearea unei astfel de situatii in comuna Ceahlau a fost premeditata, e cam penala situatia, si chiar daca nu a fost premeditata tot este  ilegala .
In orice varianta,cu umorul negru de rigoare,  rugam Apa Serv sa anunte presa cand vor face debransari la Timisesti sau Ceahlau sa mergem si noi la spectacol, dar sa ne anunte din timp, sa apucam sa facem poze la cei care merg la debransari, ca sa putem ulterior sa facem o comparatie intre cum aratau inainte si cum vor arata dupa debransari.
Asadar, angajatilor de la Apa Serv, faceti jogging zilnic sa fiti in forma, imbracati-va gros , pe dedesubt sa aveti lenjerie de kevlar si e bine sa purtati la voi si o casca de motociclist, ca nu se stie cand va trimite careva sa faceti vreo debransare pe la Timisesti sau Ceahlau. Hai pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. unpr_sef spune

    Domnul Culita Tarata va da tuturor celor care au apa gratis si cate o pulpa de porc, 2 l de ulei si un sac de cartofi (lunar).

  2. de astazi coroi spune

    nici sistemul de alimentare cu apa facut cu fonduri europene nu a fost preluata de apa serv pe motiv ca apa nu corespunde consumului.in loc sa oblige constructorul(SC ENERGO TERM SRL)sa refaca lucrarea si sa completeze inventarul cu subansamblele lipsa a aparut o joaca intre primarie si constructor in sensul ca se tot judeca.nu stim cu ce aprobare primaria a trecut la plata c/val apei consumate dar fara a se sti daca apa este buna de baut de catre oameni.a fost gratuit consumul de apa doar cat au functionat cismelele stradale care dupa un an s-a stopat livrarea apei la cismea prin defectarea tuturor cismelelor.TOATE ACESTE SE INTAMPLA IN COMUNA PANGARATI,COMUNA DRAGA LUI STEFAN SI TARATA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate