„Angajam Zana!”, ultima piesa de teatru din cadrul proiectului „Mici artisti nemteni”

0

zana„Angajam Zana!” este ultima piesa de teatru din cadrul proiectului „Mici artisti nemteni”, implementat de Asociatia Future din Piatra Neamt in decursul acestei veri. Piesa a fost gazduita de Casa de Cultura a Sindicatelor din Piatra Neamt, miercuri, 23 octombrie. Zana cea buna iese la pensie, iar lumea povestilor organizeaza un concurs pentru ocuparea postului de zana. Se inscriu mai multe printese celebre, precum Alba ca Zapada, Cenusareasa, Aurora si Ariel, dar si Gretel si Scufita Rosie, care acum au crescut mari. Nici vrajitoarea nu a lipsit, asa ca spectatorii au avut parte de un scenariu foarte interesant si amuzant in acelasi timp. O parodie spumoasa cu multe rasturnari de situatie din care nu au lipsit cele mai indragite personaje de poveste. Scenariu si regia Catalin Iosub.

Recent, Asociatia Future a primit un spatiu in concesiune din partea Primariei Piatra Neamt. Este vorba despre o centrala termica dezafectata pe care  Asociatia Future intentioneaza sa o transforme intr-un centru cultural pentru acesti copii minunati, un spatiu in care sa se desfasoare cursurile de teatru, muzica si alte arte, precum si un spatiu care sa gazduiasca evenimentele culturale. Daca doriti sa sprijiniti aceasta initiativa, gasiti mai multe detalii aici.

tagmatelegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate