Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 20 iunie 2019
 • :
 • :

Anesteziștii de la spital trebuie să explice de ce luau șpagă

Acum un an de zile, într-un articol în care povesteam despre ce șpăgi se dau pe la spital (click aici) ziceam că orice negociere sau informare de șpagă se termină cu ”și la anestezist un milion. Acest ”anestezist” apare în toate poveștile cu șpagă din spitalul din Piatra-Neamț.

Timpul a trecut și mai tot ce spuneam noi despre spital este spus acum și de procurori în rechizitorii. Așadar, anesteziștii se pregătesc… Ia ghiciți de ce se pregătesc? Unii ar spune că de pușcărie. Nu. Anesteziștii care nu vor la pușcărie se pregătesc acum să facă denunțuri pentru alți medici cu care au împărțit șpaga pentru că denunțul reduce din pedeapsă și duce de regulă la pedepse cu suspendare.

Uite așa denunțul va deveni viral printre cadrele medicale de la spital care, ca să nu meargă la pușcărie, vor trebui să spună cât plăteau și ei la alții, cum se făceau angajările, cum se falsificau consumurile de materiale, cum se împărțea șpaga și așa mai departe.

Șpăgarilor de la spital! Nu vă luați după cei care vă învață să nu spuneți nimic. Luați-vă după ce zicem noi căci am dovedit ca anticipăm corect ce urmează iar acum anticipăm că doar cei care fac denunțuri scapă cu suspendare. Restul vor merge la pușcărie! Căutați repede un avocat bun și spuneți că vreți să pregătiți un 19 pentru când va începe urmărirea penală.

Iosub Robert
8 comentarii la “Anesteziștii de la spital trebuie să explice de ce luau șpagă

 1. vasile cristea

  DA SA VEDETI CUM SE IA SPAGA IN SPITALUL DE LA TARGU NEAMT. DACA NU DAI DREPTUL LA TOTI, ESTI PLIMBAT PRIN SALOANE , SI DUPA AIA, ESTI TRANSFERAT LA PIATRA NEAMT CA SA TE INVETI MINTE SA SCOTI BANUL.

  Raspunde
 2. Adri

  Astia or fi invatat la scoala cum sa ia spaga de la bolnavi altfel nu inteleg de ce inca persista acest fenomen inca, cand mergi la doctor te gandesti ca te duci la spagari , ce rusine !

  Raspunde
 3. janel iosub

  ce intrebare stupida! cum de ce luau spaga? pentru ca in spital cacaciosii astia sunt dumnezei pe pamant! la racoare si cu hotii astia

  Raspunde
  1. Adri

   De 2-3 luni se bate apa-n piua cu stirea asta, de ce nici un post tv national nu difuzeaza stirea , de ce nici un organ de ancheta nu se intereseaza si nu se implica ?cred ca in toate spitalele din tara este cam tot la fel si atunci ?!! E ceva putred ce nu merge iar sistemul sanitar roman este falimentar, ar trebui schimbat dupa sistemul italian sau spaniol!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *