Andrei Dumitriu, sosia lui Cătălin Botezatu

3

Cum vă numiţi?

Mă numesc Andrei Dumitriu, am 25 de ani, chiar în această sâmbătă îmi fac ziua. O voi sărbători cu ocazia acestui concurs organizat în Piatra Neamţ, Miss Tourism Queen of the Year Romania 2012. Sunt fotomodel în momentul de faţă, îi impresariez şi pe o parte din băieţii de la Burlăciţa. Am creat un grup numit Burlacii, cu cei mai carismatici băieţi. De un an şi jumătate îi impresariez şi şi-au câştigat un mare număr de fani, precum şi eu, la rândul meu. M-am gândit să nu ne oprim aici, să continuăm, însemnând evenimente pe cluburi, prezentări de modă, unde ne vrea lumea, unde ne vor fetele acolo suntem.

Care este povestea cu sosia lui Botezatu? Sunteti sosia lui Botezatu, copilul lui Botezatu…?

Discuţiile sunt ample. Până să apar, oamenii mă opreau şi chiar îmi ziceau de foarte multe ori că semăn cu Botezatu, dar de când am apărut prima dată la TV, la Focus Monden, în urma unui concurs la care am participat online, era un Mister Facebook Univers, atunci s-a amplificat fenomenul, ce-i drept. Mai mult s-a amplificat după ce am apărut la show-ul Burlăciţa. În momentul în care am apărut la Burlăciţa alături de Bianca şi Botezatu, pe care îi cunoscusem cu un an în urmă din cauza asemănării mele cu el, şocul a fost oarecum mult mai mare. Mulţi, şi pe Facebook daca mă uit la comentarii, numai Botezatu îmi spun.

Deci nu sunteţi rude?

Nu, nu suntem rude, nu sunt nici fiul lui. Ce-i drept, după ce s-a terminat show-ul si cei de la Antena 1 au declarat că sunt sosia lui Botezatu. Aşa au spus şi înainte să înceapă show-ul pentru că practic de asta am şi fost, un fel de atu pentru acest show. Până să înceapă, au dat în Click: „Sosia lui Botezatu se află la Burlăciţa pentru a-i cuceri fosta iubită”.

V-a ajutat această asemănare fizică?

Mă ajută şi nu mă ajută. Mă ajută pentru că Botezatu este un tip foarte popular si sunt evenimente la care sunt chemat pentru că semăn cu Cătălin. Mai sunt şi dezavantaje pentru că el contează, el este un adevărat brand, pe când eu sunt doar un băiat care seamănă cu el. Dar cred că şi eu sunt un om cu calităţi şi cu potenţialul meu. Nu vreau să fiu nici în umbra lui Cătălin pentru că e OK, îl admir, dar am şi eu caracterul meu.

În ce calitate aţi venit la acest concurs de Miss la Piatra-Neamţ?

Am fost invitat de President Models pentru că eu colaborez şi cu ei, chiar de la ei am plecat. Lansarea am avut-o de la President Models şi de la acel concurs pe Facebook care a fost acum 3 ani şi am ieşit pe locul 7 din 100 de ţări.

Sunteţi din Piatra Neamţ?

Nu, sunt din Bacău, locuiesc în Bucureşti, impropriu spus, pentru că mai mereu sunt plecat prin toate oraşele unde am prezentări cu băieţii. Am fost chemat să fiu în juriu pentru a desemna fata câştigătoare care va pleca în China.

Vreau să vă întreb şi ceva din punct de vedere turistic, pentru că aţi vizitat multe oraşe. Ce părere aveţi despre Piatra Neamţ?

Mie îmi place oraşul Piatra Neamţ, e un oraş curat, liniştit aş putea spune, dacă nu mă leg de poveştile care au consacrat acest oraş. E un oraş  foarte frumos care merită cu adevărat vizitat. Păcat că simt oarecum o slabă promovare turistică a oraşului. Nu sunt acei turişti pe care vreau să-i văd pe stradă: oameni din alte oraşe sau din alte ţări. E o locaţie foarte frumoasă, chiar mă uitam şi astăzi când am urcat cu telegondola cu fetele şi cu organizatorii parcă chiar îmi părea rău. Vedeam un peisaj atât de frumos dar totuşi nevizitat.

Ce planuri de viitor aveţi în cariera dumneavoastră?

De când am terminat show-ul de la Burlăciţa pot să spun că am fost un pic hoţ şi am încercat să fur ce se întâmplă în spatele camerelor. Am vrut să văd şi ce înseamnă producţie, ce fac cameramanii, pentru ce sunt testimonialele, am încercat să leg aceste lucruri pentru că nu pot să mă bazez pe faptul că mereu voi fi în faţă sau mereu o să mă folosesc de imaginea pe care o am sau am câştigat-o. Vreau să fac mai mult decât atât, de aceea după ce am terminat show-ul am lucrat la o casă de producţie din Bucureşti, am făcut un fel de practică. M-am dus să învăţ ce înseamnă să fii producător, cum se realizează un proiect de emisiune TV, care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a propune un program, dar cel mai mult mă interesează să am propriul proiect şi să îl prezint.

Aveţi vreun sfat pentru băieţii care vor să urmeze o carieră de modeling?

Pe mine cred că mă ajutat mult chestia cu Cătălin, pentru că de acolo cred că au plecat cele mai multe job-uri. Dar nu este o lume uşoară şi România nu cred că e la un nivel atât de profi. Se câştigă bine în alte ţări, dar nu aici. Sfatul cel mai bun e să urmeze o şcoală, şcoala este cea mai importantă, să îşi dorească ceva mai puternic de la viaţă. E o iluzie şi modelingul şi tot ce înseamnă show-biz, e ca la loterie. Un prim sfat este acela de a nu uita de şcoală, pentru că aceste lucruri se vor termina. Frumuseţea nu ţine o viaţă, dacă nu ai creier nu faci nimic. Poţi câştiga un an şi apoi să nu mai exişti. Îi sfătuiesc să fie cu picioarele pe pământ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. racariu george spune

  POATE IL MANANCA CHINEZARIILE CARE LE ARE IN PICIOARE

 2. marius spune

  he,he,cineva insinueaza insidios,licentios.
  Baiatul asta se vede clar ca a facut armata la cavalerie si i-a fugit poneiul dintre picioare.
  Ar fi jucat fotbal, da’l depaseau ailalti fara sa-l mai dribleze,ca nu putea inchide fermoarul.
  Asa ca si-a luat pantofi cu toc(de 15)si s-a dus sa se fataie pe catwalk-uri.
  Deci,de la tocuri i se trage.(ma refer la obisnuinta de a merge cu pulpele in extensie)
  La fata,e leit Bote.
  Mai departe nu mai merg cu presupunerile.
  O fi bun de cook(bucatar,in lb.engleza)

 3. gogu spune

  in fotografia cu miss-urile,de ce se ridica pe virfuri sotia,pardon sosia lu’ botezatu?:)))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate