Anchetă la Complexul de Servicii „Ion Creangă” în urma materialului publicat de ziarpiatraneamt.ro

1

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a dispus de urgență demararea unei anchete în ceea ce privește situația apărută la Complexul de Servicii „Ion Creangă” sesizată de presa locală (click aici pentru articol).

„Am luat la cunoștință de materialul publicat de Ziar Piatra Neamț referitor la situația petrecută la Complexul de Servicii Comunitare pentru Protecția Copilului Ion Creangă. Dezvăluirile făcute de publicație sunt de-a dreptul revoltătoare și nu pot fi permise în instituții ale statului. Trebuie să primim un răspuns în cel mai scurt timp cu privire la ce s-a întâmplat la Complexul Ion Creangă. În acest sens, am solicitat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ să demareze de urgență o anchetă la complex pentru a ști cu exactitate ce s-a petrecut și cum a fost posibil ca o minoră să lipsească din acest complex fără ca cineva să aibă cunoștință de acest lucru. Mă voi asigura personal că vom primi un răspuns în cel mai scurt timp și că lucrurile se vor lămuri”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliul Județean Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Lena Marian spune

    Sint de acord cu interventia prompta a dlui pres.Arsene! Felicitari si s-o tineti tot asa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate