ANCBP Neamț, apel la bunul simț al celor care ies în natură

3

Reprezentanții ANCBP Neamț fac apel și în acest an la bunul simț al celor care ies în natură, rugându-i să dea dovadă de mai multă responsabilitate.

Voluntarii care fac parte din organizațiile pentru protecția mediului, de cele mai multe ori, sunt cei care care strâng gunoaiele lăsate în urmă de persoanele care ies la iarbă verde.

„An de an, voluntarii organizaţiilor pentru protecţia mediului care vin să cureţe de gunoaie văile râurilor patriei adună tone de PET-uri aruncate la întâmplare, cel mai comun deşeu recoltat în urma operaţiunilor de curăţire a văilor râurilor şi zonelor de agrement naturale.
Dincolo de atitudinea faţă de mediu şi vecinătate a locuitorilor din zona rurală un aspect care ar trebui abordat din perspectiva îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă, a dezvoltării şi chiar a sănătăţii prezenţa mare a PET-urilor în “recolta” de deşeuri care poluează albiile pârâurilor şi alte spaţii “comune” este explicată şi de gradul redus de refolosire al acestora în gospodărie și nerespectarea legislaţiei in vigoare de către anumite primării.”, se arată într-o postare făcută de ANCBP Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Popovici Bogdan spune

    Meltenii isi umple boftul cu bautura si mancare ca buhai , apoi arunca cacatul ramas in urma lor pe unde apuca , ca doar sunt pe tarlaua lor .

  2. Anca Delia Topoliceanu spune

    Pe naiba! Pe țopârlani până nu-i amendezi să- i usture la buzunar, tot vor arunca gunoiul aiurea! Auzi, apel la bun simț! Da’ ce, ei au bun simț?!?

  3. Maria Ojica spune

    Frumoasa inițiativa,,,,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate