Ana Ancuța, primarul de la Poiana Teiului, are nevoie și de consiliu local

0

Ana Ancuța este primarul comunei Poiana Teiului și mai mult ca sigur va fi și după alegeri, deoarece femeia a făcut pentru această comună în câțiva ani ce nu au făcut alții dinaintea ei în zeci de ani.

Din păcate, primarul Ana Ancuța a avut în permanență piedici din partea unor consilieri locali pe care oamenii i-au votat să-i reprezinte, dar ei au mers acolo să facă jocuri de interese în favoarea unora care voiau să manevreze banii comunei, să jefuiască pădurea comunei și să se îmbogățească.

Dacă această primăriță a reușit să facă atât de multe având pe unii consilierii locali potrivnici, vă dați seama ce ar putea să facă dacă ar avea majoritate în consiliul local?

Urmează patru ani cu un președinte de consiliu județean tot de la partidul din care face parte și primarul Ana Ancuța, iar interesul comunei este să atragă investiții, bani și să se dezvolte. Comuna Poiana Teiului nu mai are nevoie de încă patru ani de scandal și ură. Răutatea și nesimțirea trebuie să dispară din consiliul local și asta nu se poate decât dacă primarul Ana Ancuța sau pe cine vor decide oamenii că vor primar va avea și o majoritate confortabilă în consiliul local, adică dacă lumea va vota și consilierii locali din echipa politică a primarului.

Noi, ca presă, am urmărit evenimentele din această comună și vă putem spune că nu a existat alt primar mai jignit și mai șantajat ca Ana Ancuța, dar totuși ea nu a cedat și a făcut atât de multe lucruri în comună. I-au făcut contracandidații atât de multe răutăți acestei femei încât chiar ne mirăm cum de nu a cedat.

Majoritatea oamenilor din Poiana Teiului cu care am vorbit au văzut ce a pățit primărița pentru că s-a opus celor care voiau să fure banii și pădurea comunei și au spus că Ana Ancuța merită să fie din nou primar, dar merită să scape și de blocajele din consiliul local.

Noi nu spunem nimănui cum să voteze. Fiecare om are cap cu care să gândească. Noi doar atragem atenția oamenilor din Poiana Teiului că dacă vor un primar care să aibă realizări, oricare ar fi acesta, trebuie să dea votul și consilierilor locali din echipa primarului. În caz contrar, vor mai fi încă patru ani de circ, răutăți și blocaje în consiliul local.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate