Amendamentul PNL pentru creșterea alocațiilor a trecut

0

Vă spuneam recent de un amendament PNL pe care l-am catalogat ca fiind populist prin care se cerea mărirea alocațiilor copiilor.

PSD a ieșit în spațiul public și a combătut amendamentul, noi am spus că ni se pare corectă argumentația PSD-ului numai că, surpriză. PSD și-a înnodat șireturile și amendamentul a trecut.

Din păcate noi suntem cei care ne-am înșelat. Ceea ce am numit noi ”circ pe tema alocațiilor copiilor” iată că nu a fost doar circ, ci a devenit lege trecută la vot și nu oricum. Chiar parlamentarii PSD de Neamț pe care noi i-am susținut în demersul lor contra PNL, azi, din motive care nu vrem să le comentăm, nu au fost în sală să voteze.

Noi rămânem la opinia noastră că amendamentul nu era unul bun și că orice ajutor NU trebuie dat necondiționat că de asta sunt unii care fac copii în neștire… ca să le ia alocația și apoi să-i pună la cerșit, dar opinia noastră este inutilă chiar și când coincide cu a majorității parlamentare care din diverse motive nu își votează propria lege.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate