Alta intoxicare de la echipa de zgomot. Anunțurile din scurt de sistare a furnizării apei

0

O altă temă cu care încearcă echipa de zgomot din Neamț să instige și manipuleze oamenii este cea legată de anunțurile de sistare a furnizării apei.

Unele din aceste anunțuri sunt date cu o zi înainte astfel ca oamenii să aibă timp să își pregătească rezerve de apă. Alte anunțuri sunt date cu puțin timp înainte de sistarea apei sau chiar după ce a fost sistată. Despre aceste ultime anunțuri vom vorbi, deoarece acestea sunt folosite pentru a fi instigați la ură și manipulați oamenii.

Anunțurile care sunt date din timp se referă la avarii la care nu este nevoie de intervenție imediată, dar sunt și avarii care nu suportă amânare niciun minut. La acestea din urmă nu se pot da anunțuri anticipate, deoarece cum este depistată avaria se și închide apa și se dă anunțul. Vorbim de o avarie care duce la infiltrarea apei într-un beci, într-un subsol, într-o canalizare cu cabluri sau care inundă o stradă, o curte etc. În aceste cazuri e absolut normal ca apa să se oprească pe loc, fără nici un anunț din timp, iar populația racordată la respectiva conductă să nu aibă timp să se pregătească pentru sistarea furnizării apei.

Nu credem că sunt oameni care nu înțeleg aceste aspecte ale opririlor furnizării apei fără niciun anunț din timp, ci doar persoane care nu vor să înțeleagă că atunci când s-a spart o conductă și intră apa în boxele, beciurile, curțile sau casele cuiva nu stă nimeni pe gânduri. Ca să nu mai spunem de cazurile în care se sparge o conductă și infiltrațiile amenință fundația unei case. Sunt multe cazuri unde nu se poate anunța din timp oprirea furnizării apei, iar asta nu înseamnă că cineva își bate joc de oameni sau că nu anunță din timp pentru că nu le pasă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate