Alfa Fest 2023: Proprietarii de Alfa Romeo vin în iunie la Piatra-Neamț

0

Alexandru Filip, managerul destinației turistice Piatra-Neamț, anunță organizarea unui prim eveniment cu scopul atragerii de vizitatori în municipiu.

Potrivit acestuia, în perioada 1-4 iunie va avea loc Alfa Fest, eveniment organizat de Alfa Club Romania – o întâlnire anuală a proprietarilor de mașini ALFA ROMEO.

Edițiile trecute s-au desfășurat în locuri speciale din țară – ultimele dăți la frumosul Castel al Corvinilor din Hunedoara și în Cetatea Alba Carolina din Alba-Iulia – Piatra-Neamț intrând astfel pe-o listă privilegiată. Peste 100 de mașini vor veni la Piatra din toate colțurile țării, un exemplar mai special decât altul, alături de cei 200-250 de proprietari și însoțitori.

Astfel de evenimente sunt foarte valoroase fiindcă atrag fix acel public calitativ pe care ni-l dorim. În plus, generează multă expunere (online și offline) care poate fi convertită ulterior, prin vectorii noștri de marketing, în noi turiști.

În calitate de manager de destinație și-n strânsă legătură cu conducerea Primăriei Piatra-Neamț vă asigur că vom fi extrem de implicați în buna organizare și desfășurare a acestui eveniment de anvergură. Este o ocazie de neratat pentru a arăta tuturor că putem fi gazde bune!

a declarat Alexandru Filip

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate