ALERTĂ! Posibile substanțe toxice/radioactive în Piatra-Neamț. Se intervine în acest moment

0
Foto caracter ilustrativ

O informare de ultimă oră transmisă de reprezentanții ISU Neamț anunță o misiune de cercetare a unui seif susceptibil de a conține substante toxice sau radioactive în Piatra-Neamț, pe strada Migdalelor.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE:

Pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unui seif ce conținea o substanță chimică neidentificată. Solicitarea a fost făcută de proprietarul unei clădiri dezafectate din Piatra Neamț, din stada Migdalelor. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și o autospecială CBRN din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al judeţului Iași. Pompierii au deschis seiful cu ajutorul echipamentelor speciale pentru descarcerare. În interiorul seifului a fost găsit un pachet ce conținea o substanță chimică solidă. Substanța va fi preluată de un operator economic autorizat. La această misiune au participat reprezentanții instituțiilor abilitate în gestionarea unor astfel de situații de urgență.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate