ALDE Piatra-Neamț, folosit pentru prostirea pietrenilor

0

Azi a fost prelungit contractul cu Parking fără licitație. Adica băieții deștepți au dat administrarea parcărilor aceleiași firme fără să mai dea posibilitatea cuiva să participe le vreo licitație și să vină eventual cu prețuri mai mici la parcările de reședință din Piatra-Neamț.

Săptămâna trecută vă dezvăluiam planul acesta în articolul Se pregătește un tun cu parcările de reședință din Piatra-Neamț! Consilierii locali vor decide și vă spuneam exact și ce bâlci vor face în speranța că pietrenii pot fi prostiți. Mai concret am spus de săptămâna trecută că cei de la primărie ar crede că pietrenii sunt proști făcuți grămadă și de asta au pus în proiectul, ce va fi în ședința din 25.02, prelungirea contractului până în 2024. De fapt, planul ar fi ca tot un consilier de-a lor să vină cu un amendament prin care să propună o perioadă mai scurtă de timp și astfel pietrenii să cadă pe spate impresionați de câtă corectitudine zace în cei care vor da fără licitație parcările doar 1 an, nu 3 cum scrie în proiect. O mangleală ieftină marca PDL. și mai spuneam că ”suntem foarte curioși care sunt consilierii locali ce vor avea curajul să voteze alocarea gestionarii parcărilor fără licitație și cine va fi pus să facă circul cu amendamentul pe o perioadă mai scurtă de timp.

Ei bine, consilierul folosit nu este altul decât reprezentantul ALDE Piatra-Neamț în consiliul local, fostul PDL-ist Ciprian Enache.

Trist este că Ciprian Enache s-a lăsat folosit în această manipulare a pietrenilor, o manipulare care a fost deconspirată public înainte de a se face. Trist cât de jos a putut să coboare ALDE la Piatra-Neamț și mai trist cât de jos a putut să coboare Ciprian Enache pe care chiar nu îl credeam capabil să accepte să facă un joc politic josnic care a fost anticipat public în presă.

Așadar, ALDE Piatra-Neamț a ajuns să fie folosit pentru a mima o falsă târguială politică pe tema parcărilor pietrenilor, în speranța că cineva poate fi prostit cu astfel de măscăreli marca PDL.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate