ALDE este pe val. A trecut de 10% intenție de vot în sondajele de opinie

0

”ALDE trece de pragul de 10% în intenția de vot, după cum arată ultimul sondaj IMAS, realizat în noiembrie. Partidul se află pe locul 3 în opțiunile românilor, detașându-se clar de USR, care este în cădere și a ajuns la 5,5%.
Ascensiunea ALDE vine într-o perioadă în care mesajul liberal privind drepturile și libertățile cetățenilor și stoparea sistemului paralel de putere a avut o vizibilitate ridicată. ALDE a susținut prin liderii săi noile legi ale Justiției, asumându-și o viziune liberală clară, spre deosebire de PNL care a promovat un discurs anti-liberal. De altfel, același sondaj relevă o scădere a PNL în intenția de vot.
Obiectivul ALDE din următoarea perioadă este să se consolideze la nivelul organizatoric și să amplifice dialogul cu românii care au convingeri liberale, pentru a pregăti transferul încrederii pe care românii ne-o acordă, în intenție de vot”, spun cei de la ALDE.

Vrând să puncteze acest lucru, dar și altele de importanță regională și locală, azi, ALDE a susținut o conferință de presă la Neamț. Deosebit față de discursul multor alte partide, am notat atenționările ferme făcute de președintele ALDE Neamț, domnul Ion Asaftei, la adresa ambasadorului SUA și a altor diplomați care se amestecă în treburile interne ale statului român. Mai greu în România să vezi astfel de politicieni care au mândria de roman și sânge de naționalist în instalație care să spună clar și răspicat astfel de lucruri.

Mai multe despre mesajul și realizările ALDE puteți afla urmărind conferința de presă de mai jos.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate