Alătură-te echipei IPJ Neamț!

0

inscrieriÎn perioada 03-07 octombrie 2016, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate în vederea ocupării celor 61 de posturi scoase la concurs, pot depune cereri de înscriere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 16, după următorul program: în zilele de 03-07.10.2016, în intervalul orar 08:00-16:00.

Înscrierile se fac personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul și doar la unitățile de recrutare în al căror stat de organizare se regăsește postul/structura pentru care optează fiecare candidat (exemplu, candidații care doresc să se înscrie la concurs la un inspectorat de poliție județean, nu pot depune cerere la alt inspectorat de poliție județean sau la D.G.P.M.B.).
I.P.J. Neamț scoate la concurs, prin încadrare directă, în vederea reducerii deficitului de personal, un număr de 58 posturi vacante de agenți existente în statul de organizare al unități, în structura de ordine publică și structura de poliție canină și un post în cadrul structurii de poliție rutieră. Aceste posturile vacante sunt prevăzute în statul de organizare astfel:
– în mediul rural – 30 de funcții de ajutor șef post în cadrul posturilor de poliţie rurală;
– în mediul urban – 22 de funcții de agent de siguranță publică și patrulare în cadrul birourilor/compartimentelor de ordine publică de la Poliția mun. Piatra Neamț (9), Poliția mun. Roman (9); Poliția oraș Bicaz (2) și Poliția oraș Tg. Neamț (2).
– structura de poliție canină – 6 funcții de agent (conductori câini) în cadrul Poliției mun. Piatra Neamț (3), Poliției mun. Roman (1), Poliției oraș Tg. Neamț (1) și Poliției oraș Bicaz (1);
– structura de poliție rutieră –agent II, din cadrul Poliției orașului Roznov – Compartimentul Rutier, prevăzut la poziția 625 în statul de organizare, specialitatea poliție rutieră

Prin reîncadrare, ca polițiști, sunt scoase la concurs 2 funcții de execuție, existente în statul de organizare al unități, în structura de ordine publică după cum urmează:
– 1 funcție de ofițer specialist III, din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Săvinești, prevăzută la poziția 700 din statul de organizare,
– 1 funcție de agent principal, din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sagna, prevăzută la poziția 863 din statul de organizare.

Desfășurarea concursului:
Prima etapă a desfășurării concursului este evaluarea psihologică ce se va susține în perioada 08.10-15.10.2016, înaintea examinării medicale.
Evaluare psihologică/medicală reprezintă o etapă eliminatorie, iar detalii cu privire la aceasta (locul și perioada de desfășurare, planificarea candidaților, afișarea rezultatelor, precum și modalitatea de contestare a rezultatelor) vor fi aduse la cunoștința candidaților, în timp util, prin postarea acestor informații pe pagina de Internet a I.P.J.Neamț, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul unității.
În perioada 19.10.2016-28.10.2016 candidaţii declaraţi „apt” la evaluarea psihologică, se vor prezenta la Centrul Medical Judeţean Neamț, în vederea evaluării medicale. În situaţia în care se constată inaptitudinea medicală, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv.
Fişa medicală-tip este un document care face parte din dosarul de recrutare şi trebuie finalizată până la data de 28.10.2016 (după această dată dosarele nu mai pot fi completate cu fişa medicală-tip).

A doua etapă este reprezentată de evaluarea performanţei fizice – probă eliminatorie. Detalii cu privire la proba de evaluare a performanței fizice (locul și perioada de desfășurare, planificarea candidaților, afișarea rezultatelor, precum și modalitatea de contestare a rezultatelor) vor fi aduse la cunoștința candidaților, în timp util, prin postarea acestor informații pe pagina de Internet a I.P.J.Neamț, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul unității.
Atenție! – Candidații care nu se prezintă la data, ora și locul indicate pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice, vor fi declarați „neprezentat” și vor fi eliminați din concurs. Atragem atenția cu privire la respectarea strictă de către candidați a prevederilor prezentului anunț, în vederea bunei desfășurări a procedurii de concurs.

Ultima etapă este reprezentată de proba test scris, ce constă într-un test de tip grilă, elaborat de către Comisia de concurs din cadrul I.G.P.R. din tematica și bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidații și va avea loc la data de 19.11.2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate