Al doilea magazin HUMANA se deschide în Piatra-Neamț

0

Mâine, 17 martie, al doilea magazin HUMANA se deschide în Piatra-Neamț. Acesta este situat pe b-dul Traian, nr. 2. Administratorii precizează că cei care trec pragul magazinului nou deschis beneficiază de 20% reducere la produsele achiziționate, în zilele de joi și vineri.

Humana „People to People” este o rețea de organizații non-profit din Europa, America de Nord, Africa și America Latină, conlucrând în domeniile solidarității internaționale, cooperării și dezvoltării. Astăzi, 31 de organizații independente de ajutorare și dezvoltare sunt membre ale Federației Asociațiilor afiliate la Mișcarea Internațională “Humana People to People”.

Magazinele HUMANA se ocupă cu vânzare de haine, accesorii și încălțăminte second hand de bună calitate la prețuri accesibile. Scopul este de a susține proiecte sociale în întreaga lume. O mare parte din hainele second hand sunt aduse de Humana People to People din Europa de Vest și America de Nord.

În Romania, Humana „People to People” deține peste 40 de magazine cu marfă second hand. Magazinele au un design modern asemănător cu magazinele de haine noi, atmosfera fiind foarte prietenoasă pentru client.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate