Ajutor guvernamental de urgenţă pentru mai multe familii din Neamț

2

Guvernul a aprobat recent, printr-o Hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 297.500 lei pentru sprijinirea a 88 familii și persoane singure care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii sau accidente, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială, astfel:

 43.000 lei pentru 7 familii și persoane singure din județele Bacău, Botoșani, Buzău, Iași, Neamț și Olt care se află în situații de necesitate cauzate de incendii;

 12.000 lei pentru 3 familii din județele Bacău, Botoșani și Iași care se află în situații de necesitate cauzate de accidente;

 242.500 lei pentru 78 familii și persoane singure din județele Bacău, Botoșani, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Vaslui și municipiul București care se confruntă cu situații deosebite cauzate de probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv sunt acordate în baza anchetelor sociale efectuate de agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială și sunt suportate din bugetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Daluta Dumitru spune

    Vreau sa fiu ajutat de urgenta finca mia luat casa foc si primăria nu ma ajutat cu nimic finca stau antro casa socială și am primit raspuns de la Primăria Piatra Neamt ca nu pot fi ajutat ,si a trebuit sami fac personal electricitatea etc,dintr-un ajutor social.

  2. Daluta Dumitru spune

    Si eu am fost afectat mia luat casa foc stau antro locuința socială și primăria nu ma ajutat de loc mi-am facut cu banii mei toata castani doresc sami dea anapoi cea cheltuit am lăsat la primăria Piatra Neamt toate bonurile ceai ce am cheltuit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate