Adulți care folosesc copiii în scopuri politice… așa de jos s-a ajuns la Neamț

0

În ultima perioadă, ziarpiatraneamt.ro a efectuat o serie de sondaje cu caracter politic. Acum suntem în perioada de prelucrare a datelor și aceasta va mai dura o vreme. Ce am remarcat și este absolut degradant este faptul că am identificat până acum aproximativ 70 conturi de Facebook de minori care au votat la sondaje politice.

Majoritatea conturilor de minori folosite la voting nu au absolut nicio postare cu caracter politic în acest an, semn că respectivii minori nu sunt absolut deloc interesați de politică. Cel mai probabil unul dintre părinți pune copilul să voteze sau are acces la contul copilului și votează el.

La unele dintre aceste conturi de minori am identificat și părinții. Desigur că niciodată nu vom face publice datele de identificare ale persoanelor, dar este absolut degradant să ajungi să pui un copil să voteze politic sau să folosești contul copilului de sub 14 ani pentru scopuri politice.

Iosub Robert

P.S.: Nu mai fi josnic. Dă câteva mesaje unor prieteni să voteze. Nu te folosi de identitatea copilului în  scopuri politice.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate