Adrian Niță și membrii echipei PSD, pentru Piatra-Neamț. Astăzi: Sanda Asavei, o femeie remarcabilă

0

PSD susține femeile în politică și administrație. În organizația PSD Piatra-Neamț, alături de candidatul la funcția de primar, Adrian Niță, se află Sanda Asavei.

Colega noastră, Sanda Asavei, se remarcă atât în domeniul socio-cultural, prin voluntariatul pe care îl practică în cadrul unei organizații non-profit specializate, cu activitate bogată în ajutorarea semenilor noștri aflați în nevoi, dar și în domeniul educației, prin poziția importantă pe care o ocupă în cadrul Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț, o unitate de prestigiu pentru învățământul nemțean.

O bună organizatoare, cu reale abilități manageriale și de comunicare, cu experiență în parteneriate europene, aduce un plus echipei social-democrate de la Piatra-Neamț. Spiritul de echipă, modul deschis de colaborare și experiența celor peste 25 de ani de activitate profesională vor face ca aportul Sandei Asavei la performanța administrativă a echipei PSD de la Primăria Piatra-Neamț, după alegerile din data de 9 iunie a acestui an, să fie unul semnificativ.

Clădim o echipă bazată pe meritocrație, încredere și respect reciproc. Dorim să îi avem alături pe cei mai buni specialiști din diferite domenii de activitate pentru că doar așa vom avea parte de o administrație performantă. Toate se fac cu oameni, dar e important să fie oamenii potriviți la locul potrivit!

Să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț!

transmite echipa PSD Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate