Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
 • :
 • :

Adoptați niște suflete care momentan locuiesc în câmp! 4 pui și mama lor, de luat acasă

Căței superbi pentru adopție:

 • 3 fetițe și 1 băiețel de circa 2.5 luni
 • mămica, dupa dentiție, maxim 4-5 ani

Ideali pentru curte, în libertate sau padoc, dar pot fi crescuți și în apartament, fiind de talie medie. Constituția mamei amintește de statura unui malinois belgian, rasă renumită pentru inteligență, loialitate și protecție.

Zona Neamț – se asigura transport pe o rază de circa 30-40 km față de Piatra-Neamț.

Nu se acceptă darea în adopție dacă puii sau mama urmează să fie ținuți în lanț.

Contact: 0723 011 244

8 comentarii la “Adoptați niște suflete care momentan locuiesc în câmp! 4 pui și mama lor, de luat acasă

 1. scully

  am si eu o pisicuta-super alb cu negru,a fost operata sa nu mai faca pui;este delicata,se ataseaza,e de casa;poate o vrea o familie,o doamna…o tin de vreo 6 luni in boxa,ii dau drumu afara,e hranita bine cu delicateturi,doarme pe perna….cred ca a lasat-o de tot cineva si a plecat in strainatate.ar vrea o locuinta,pe cineva s-o iubeasca.nu o pot tine in casa ca am altele.
  Puteti apela la tel.0752187548

  Raspunde
 2. Scully

  Cine n-ar vrea? dar stau la bloc,am pisicute…cine vrea o pisicuta super sau motanel?;Pisicuta e operata,adica nu mai face pui,nu va deranjeaza cu”caldurile ei”,e „mamoasa”,alintata,alb cu negru…ar merita iar pisicu e umblaret nebunatic….e negru cu putin alb.Au 1-2 ani.Sunt purtatori de energie pozitiva;daca doriti dati pe Email.

  Raspunde
 3. emm

  saracutii ce frumosi sunt !! Am o casa dar inca neterminata i as lua pe toti sa i pastram impreuna macar inca o perioada dar nu am cum sa i las singurei acolo ! Frumuseii , felicitari celor care isi fac mila si au grija de ei !

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *