Admiterea candidaţilor pentru învăţământul seral şi pentru cel cu frecvenţă redusă

0

Înscrierea la învăţământul seral sau cu frecvenţă redusă a candidaţilor din seriile anterioare care împlinesc vârsta de 18 ani până la data de 11 septembrie 2011, inclusiv, se face la GRUPUL ŞCOLAR „DIMITRIE LEONIDA” PIATRA-NEAMŢ, B-dul Mărăşeşti, nr. 13, tel: 0233/215262.

Calendarul admiterii candidaţilor din seriile anterioare care împlinesc vârsta de 18 ani până la data de 11 septembrie 2011 inclusiv este anunţat de inspectoratul şcolar până la data de 15 iulie 2011 şi este afişat la sediul inspectoratului şcolar şi la centrul menţionat la alin. (1).


Depunerea dosarelor de înscriere se face în perioada 26-27 iulie 2011, la centrul menţionat. Dosarele conţin următoarele acte:

a) cererea de înscriere;

b) certificatul de naştere cartea de identitate şi, după caz, certificatul de căsătorie, în copie legalizata;

c) adeverinţa cu notele şi media generala obţinute la Evaluarea Naţionala/tezele cu subiect unic din clasa a VIII-a/testele naţionale/examenul de capacitate;

d) foaia matricola pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);

e) fisa medicala.


Repartizarea candidaţilor menţionaţi la alin. (1) se face în perioada 28-30 iulie 2011, pe locurile anunţate de inspectoratul şcolar în broşura de admitere.

Repartizarea se face în şedinţa publica, în doua etape. În prima etapa, sunt repartizaţi, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi a opţiunilor, candidaţii care au susţinut evaluarea naţionala/tezele cu subiect unic din clasa a VIII-a/testele naţionale/ examenul de capacitate. În a doua etapa, sunt repartizaţi, pe locurile ramase libere, în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, candidaţii care nu au participat la evaluarea naţionala/tezele cu subiect unic din clasa a VIII-a/testele naţionale/examenul de capacitate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate